Skip to main content

Let’s Enjooi cooking

Laat je inspireren én verrassen op het gebied van cooking

Heb je ons uitgebreide assortiment aan uniek keukengerei al ontdekt? Glazen, pannen, borden of bestek, noem het maar op en Enjooi heeft het. Daarnaast hebben we ook van Rivièra Maison super leuke interieur decoraties en keukenspullen.

En wat dacht je van onze complete food afdeling? Daar vind je heerlijke Leonidas-bonbons, oliën of wijnen, maar ook allerlei ingrediënten om zelf in de keuken aan de slag te gaan! Kom jij genieten van de drop van Klepper en Klepper of de noten van de notenwinkel uit Zeist?

Beleef het met Rivièra Maison

Een toonaangevend merk op het gebied van genieten en beleven. In onze kookafdeling vindt je o.a: de mooiste water-, champagne- en wijnglazen, maar ook peper en zout molens, borden, schalen etc. Teveel om op te noemen!

Rivièra Maison

Een echte musthave: Style de Vie

De collectie bestek, messen en producten voor aan tafel van LAQUIOLE Style de Vie zijn een musthave voor iedere liefhebber van koken en tafelen. A taste of elegance…

Style de Vie

Oer-Hollandse BK pannen

Een goede pannenset mag niet ontbreken in iedere keuken. Met de oer-Hollandse pannen van BK kun je koken voor grote en kleine gezelschappen. Wij hebben kooksets voor elke chef!

BK pannen

En er is nog zoveel meer…

Naast Riviere Maison, Style de Vie en BK pannen hebben we nog veel meer andere merken keukengerei en accessoires waar je uit kunt kiezen. Met onze winkel van ruim 1000 m2 is er keuze genoeg.

Laat je inspireren én verrassen bij Enjooi!

Kom gerust langs in de winkel.

Bezoek onze winkel