Skip to main content

Rivièra Maison: met een sterke beleving

Ontstaan aan de Amsterdamse Overtoom in 1948 is Rivièra Maison nu een toonaangevend interieur- en lifestylemerk dat rond de 3000 accessoires en meubels voor in en rond het huis verkoopt met een sterke beleving waar genieten de boventoon voert. Hiervan zijn zeker 2500 producten zelf ontworpen.

Elk product is uniek en wordt met de hand gemaakt in ateliers over de gehele wereld. De hierdoor ontstane verschillen maken het product juist zo uniek. Bij Enjooi vind je in onze cooking corner een schitterende collectie items voor in je keuken, zoals schalen, borden, campagne water- en wijnglazen. Maar nog veel meer mooie accessoires om jouw interieur mooier te maken.

Ook deze mooie producten die je vind in onze kookhoek zijn het perfect product om cadeau te doen. Denk hierbij aan prachtige glazen sets, bewaarpotten etc. Natuurlijk doen wij weer onze uiterste best om deze feestelijk voor je in te pakken.

In onze kookafdeling vindt je o.a: de mooiste water-, champagne- en wijnglazen, maar ook peper en zout molens, borden, schalen etc. Teveel om op te noemen.

Laat je inspireren