Skip to main content

Enjooi giving, even better to get

Laat je inspireren én verrassen op het gebied van giving

Ben je op zoek naar een cadeautje, dan is er bij ons volop keuze! Van interieur accessoires, wenskaarten of verwen cadeautjes van 100% leuk en Zoedt. Of wat dacht je van een heerlijke huisparfum van Maison Berger of verzorgingsproducten van Janzen? En natuurlijk valt een goede fles wijn of een doosjes Leonidas-bonbons altijd in de smaak…

Enjooi giving for business is er speciaal voor bedrijven die hun team of klanten in het zonnetje willen zetten. Stel samen met ons een uniek cadeaupakket samen of nodig je hele team uit om bij ons te komen shoppen in de winkel!

Maison Berger zuivert, reinigt en parfumeert

In ons Maison Berger assortiment vind je prachtige items om cadeau te doen. Denk aan onze geurige huisparfums die ook de lucht zuiveren in combinatie met een mooie brander. Je vindt deze bij Enjooi in alle prijsklassen en uitvoeringen. Of wat dacht je van heerlijke geurstokjes of een mooie geurkaars!

Maison Berger

Chocolade lekkernijen van Leonidas chocolade

In de food court van Enjooi vind je alle chocolade lekkernijen van Leonidas. Deze worden door meester-chocolatiers gemaakt in België en zijn in de hele wereld bekend. Leonidas laat je momenten van puur genot beleven. Door gebruik te maken van 100% pure cacaoboter, zonder palmolie en met duurzame cacao wordt zorg gedragen voor mens en natuur.

Leonidas chocolade

Ambachtelijk genieten met Enjooi food

In onze foodcourt verkopen wij ambachtelijk gemaakte oliën, dippers, smaakvolle confituren, advocaat, kersensiroop, diverse soorten mosterd en nog veel meer. Speciaal voor Enjooi bereidt en verpakt. Deze producten zijn natuurlijk heerlijk om zelf op te eten, maar wat dacht je van een food verrassingspakket om cadeau te geven.

Enjooi food

En er zijn nog zoveel andere merken…

Naast Maison Berger, Leonidas chocolade en Enjooi food hebben we nog veel meer andere merken waar je uit kunt kiezen voor een leuk cadeau. Met onze winkel van ruim 1000 m2 is er keuze genoeg.

Laat je inspireren én verrassen bij Enjooi!

Kom gerust langs in de winkel.

Bezoek onze winkel