Skip to main content

We Enjooi living

Laat je inspireren én verrassen op het gebied van living

Bij Enjooi helpen we je graag bij het kiezen van de juiste meubels en decoratie voor je woning. Samen kijken we naar UrbanSofa, Richmond interiors, Rivièra Maison, Bruuts en nog veel andere merken om zo de juiste stijl voor je te vinden. In onze winkel van 1000 m2 met drie ruime etages, maken we samen van jouw huis je thuis. Stap eens binnen bij Enjooi en laat je eindeloos inspireren!

Makers van het echte loungen: UrbanSofa

Voor de meest uitgebreide collectie van dit oer-Hollandse merk ben je bij Enjooi aan het juiste adres. Geen standaard meubels maar helemaal gemaakt naar jouw wensen. Stoer, landelijk of modern, jij bepaalt de looks van je nieuwe meubel die jouw interieur verdient.

Een grote bank, kleine bank, hoekbank of u-opstelling je zegt het maar. Bij UrbanSofa is het altijd mogelijk jouw gewenste opstelling te maken. Neem je plattegrond mee naar de winkel en samen stellen wij je droommeubel samen.

UrbanSofa

Zelf ontworpen tafel van Bruuts

Ontwerp je eigen unieke tafel. Wat is er mooier en specialer dan een tafel die je zelf hebt samengesteld. Voor elk interieur is er wel de perfecte tafel te maken door gepassioneerde meubelmakers met aandacht voor mens en milieu.

Bruuts

Rivièra Maison: met een sterke beleving

Ontstaan aan de Amsterdamse Overtoom in 1948 is Rivièra Maison nu een toonaangevend interieur- en lifestylemerk dat rond de 3000 accessoires en meubels voor in en rond het huis verkoopt met een sterke beleving waar genieten de boventoon voert.

Rivièra Maison

Een luxe interieur toegankelijk maken
voor iedereen met Richmond interiors

Hét interieurmerk dat een luxe interieur mogelijk maakt voor iedereen. “hotel chique” maar dan meer. Richmond interiors creëert eigentijdse collecties waarmee je een interieur compleet kunt inrichten. Luxe meubelen en accessoires, van tafels en stoelen tot spiegels en de klok aan de muur. Collecties die altijd voldoen aan de laatste trends.

Richmond interiors

En er zijn nog zoveel andere merken…

Naast UrbanSofa, Richmond Interiors en Rivièra Maison hebben we nog veel meer andere meubelmerken waar je uit kunt kiezen. Met onze winkel van ruim 1000 m2 is er keuze genoeg.

Laat je inspireren én verrassen bij Enjooi!

Kom gerust langs in de winkel.

Bezoek onze winkel