Skip to main content

Ons eigen label:  Enjooi sleeping

Wij brengen onder eigen label een compacte boxspringcollectie. Al onze boxspring modellen zijn ambachtelijk vervaardigd en worden in Nederland gefabriceerd met enkel hoogwaardige materialen.

Kom in onze winkel kijken naar onze opstellingen of kies daar je eigen samenstelling. Er is ook een mogelijkheid om aan het voeteneinde eenzelfde uitbreiding te plaatsen waaruit de tv automatisch en elektrisch in beeld verschijnt en ook verschillende poten zijn mogelijk.

Al onze boxsprings en matrassen zijn voorzien van een 7-zone thermisch gehard pocketveerinterieur in diverse hardheden. Je kunt kiezen voor zowel een vlakke als elektrisch verstelbare variant. De elektrische uitvoering is standaard voorzien van een draadloze bediening.

Onze toppers leveren we in koudschuim, traagschuim, latex, clima latex. Enjooi boxsprings zijn verkrijgbaar in alle standaard maten van 70 x 200 cm tot 200 x 220 cm. Om het geheel compleet te maken kun je bij Enjooi kiezen uit een uitgebreidt assortiment bedlinnen van Essenza.

Laat je inspireren