Skip to main content

Makers van het echte loungen: UrbanSofa

Voor de meest uitgebreide collectie van dit oer-Hollandse merk ben je bij Enjooi aan het juiste adres. Geen standaard meubels maar helemaal gemaakt naar jouw wensen. Stoer, landelijk of modern, jij bepaalt de looks van je nieuwe meubel die jouw interieur verdient. Een grote bank, kleine bank, hoekbank of u-opstelling je zegt het maar.

Bij UrbanSofa is het altijd mogelijk jouw gewenste opstelling te maken. Neem je plattegrond mee naar de winkel en samen stellen wij je droommeubel samen. Of probeer alvast zelf thuis met de UrbanSofa bankstel configurator.

Maar voor de juist keuze in zitcomfort kom je naar Enjooi waar je kunt kiezen uit verschillende zitcomforts en meer dan 200 soorten stoffen en kleuren. Van Belgisch linnen tot het ijzersterke Galardo leder. UrbanSofa maakt jouw meubel met aandacht voor mens en milieu en met echt vakmanschap.

Dagelijks zijn vele vakmensen bezig om speciaal voor jou het meubel met de hand te maken. Door het maken van het meubel, helemaal van plank tot bank, in eigen beheer uit te voeren en het unieke logistieke systeem maakt dat jouw meubel super scherp geprijsd is. Dit verschil kan oplopen tot wel 50% met een kwalitatief vergelijkbaar meubel. Kijk ook op UrbanSofa.nl maar bezoek zeker Enjooi!

Laat je inspireren